søndag den 18. november 2012

Tip til at købe frække kostumer


Halloween er ikke den eneste gang på året for at købe sexede kostumer. Dressing op og rollespil er blevet et året rundt aktivitet for mange.

Fransk pige
En af de mest populære kostumer er den franske stuepige. Oprindeligt blev den klassiske tøj båret af tjenere i det 19. århundrede. Det blev i forbindelse med sexiness i midten af ​​det 19. århundrede, når de ses i burleske shows. Købe sexede kostumer, især den franske stuepige kostume, er en nem måde at indgyde sjov ind i dit kærlighedsliv. Den franske stuepige kostume leveres komplet med forklæde, pufærmer, tjenestepige korset med fjerkost. Der er andre variationer af samme tema, når du køber kvinder lingeri online.

Frække sygeplejerske
Et andet valg, når du køber sexet kostumer online er den sygeplejerske kostume. Der synes at være en stærk forbindelse til dem i sygepleje feltet. Er det fordi de tager sig af os, når vi er på hospitalet? Vi er sårbare og afhængige af deres bistand til næsten alt. Den sexede sygeplejerske outfit, har en kort stram strømpebånd kjole med strømpebånd bælte med en hat og et stetoskop. Når du køber sexede kostumer, vil du bemærke, at der er en hel del sygeplejerske kostumer fra frække sygeplejerske, oversygeplejerske, svamp bad sygeplejerske. Sygeplejerskerne bære alle typer af materiale, fra vinyl til læder.

Officer kostumer
En online lingeri butik er et godt sted at lede efter dine sexede kostumer. Et andet populært tema, når de køber sexede kostumer er politiet og andre retshåndhævende myndigheder. Kvinder kan lide at føle ansvaret og kontrollere. Disse kostumer tillader kvinder at realisere deres naturlige instinkter. En sexet politibetjent frække kostumer kan omfatte en lynlås foran kjole, håndjern, vinyl hat, stafetten, og strømpebukser. En anden myndighed tal er sergent, hendes kostume vil omfatte en hat, vest, walkie talkie, mini nederdel og fingerløse handsker. Der er noget sexet over en kvindelig korrektion officer. Hun skal kontrollere store populationer af mænd, der har gjort forkert. Hun bærer en kjole med vinyl detaljer, hat hals slips, bælte med kæder, en billy klub, håndjern og netstrømper.


Ingen kommentarer:

Send en kommentar